21 October 2016

Lavender Garden Cameron Highlands


Assalamualaikum !

Bersambung lagi kisah Cameron Highlands di bulan puasa . miahaha. Semua tempat dah pernah pergi tapi satu je belum iaitu Lavender Garden. Must go okeh kalau tak rasa rugi sebab tempat dia memang cantik. Tempat ni korang kena naik atas lagi dari Kea Farm. Jauh juga la perjalanannya sebab jalan dia macam ular kena palu. perupamaan je la . 

thaqif memang perosak gambar . hahaha

Dah sampai nak park keta memang susah. Kena tunggu orang keluar baru dapat parking. Ini baru bulan puasa kalau hujung minggu maunya berjam-jam menunggu. Nak masuk kena bayar okeh. Dewasa RM8 dan kanak2 RM5. 

sebelum masuk sila bayar

Jangan lupa bawak monopod senang nak bergambar. Macam I ni selfie sendiri je la . Encik B bukan sporting pun kalau bab ambil gambar, Thaqif pulak meragam nak tido time ni. hurmmm. 

 ni baru permulaaan

 apa motif kereta ni di sini . huhuhu 

gambar dia je la penuh nanti

 tak payah pergi korea kat sini pun ada

 Thaqif jumpa kawan-kawan dia

 boleh feeling dilwale

 bawa camera dlsr lagi lawa ni

budak bad mood hari ni

 kalau penat tak payah naik la

 sibuk pulak orang belakang tu

 sorang dah terkeluar dari kumpulan ni

kincir air

lavender shop

Kat dalam ni pun ada tempat makan-makan kalau rasa lapar memanjat boleh singgah beli makanan tapi bukan percuma la. huhuhu. Kalau rasa nak amik gambar photoshoot kawen ke tunang ke boleh la feeling duk oversea gitu. Ada je I tengok kat sini . huhu. Ok selamat bercuti. 


Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

0 suka ayam goreng:

>
 
copyright by > Cikelyana